Може и да е истина?? - Форум Екзотик Плантс България
Петък, 23.06.2017, 16:45
Добре дошли Гост | RSS

Форум - Екзотик Плантс България

[ НОВИ МНЕНИЯ · СЪФОРУМЦИ · Правила на форума · ТЪРСАЧКА · RSS ]
Страница 1 от 41234»
Форум Екзотик Плантс България » ФОРУМЕН ОФТОПИК » Отворено денонощно за скучаещи : » Може и да е истина?? (любопитни находки отнета)
Може и да е истина??
Блокиран1Дата: Вторник, 07.02.2012, 19:00 | Съобщение # 1
Младши Оратор
Група: Блокирани
Съобщения: 98
Статус: Offline
Любопитно : Любимият плод издава характера на жената
Интернет Медия БИГ.БГ 18/7/2006 9:20:00

Избраният от жената плод разкрива нейния характер и издава нейните тайни желания в любовта. Открийте каква е вашата половинка, чрез теста, който ви предлагаме.

Череши

Жени, които ги обичат, искат да бъдат обсипвани с целувки по цялото тяло. И в живота, и в любовта държат да бъдат глезени.

Мъжът, който задоволи тези техни желания, ще притежава едно малко пухкаво котенце, скрито в своята партньорка.

Ягоди

Тези жени са много чувствени и горят от желание за горещи целувки по устните. Ако мъжът вземе ягодата от нейната уста по време на целувката, може да очаква изригване на истински вулкан.

Грозде

Силата на тези жени е в косите им. Допирът на косата до бузите на мъжа е начало на върховно преживяване. Тези жени обичат партньорите им да си играят с блестящата им коса. Това, което ще последва, няма да разочарова никого.

Ябълки

Избраният твърд плод показва твърдостта в характера на жените, които са го предпочели. В работата те търсят най-трудните препятствия, а в секса - най-твърдите мъже.

Портокали

Това са жени с чувство за хумор, в разговорите често използват двусмислени думи. Те премахват бавно кората от портокала, а с това показват на мъжа до тях как той бавно трябва да свали дрехите от техните тела.

Банани

Тези жени търсят еротиката и в предпочитания плод. Веднъж избрали си мъж, не спират действията си, докато не го изпробват в леглото. А ако той се представи добре, ще може да се радва на нежности в продължение на доста време.

Праскови

Сочният и ароматен плод показва нежността на жената. Твърда във всекидневния си живот, тези жени са романтични в интимния си свят. Те обичат да бъдат докосвани и са особено чувствителни на ласки. Но внимавайте с тази дами-те могат да бъдат нож с две остриета, ако не успеете да задоволите техните критерии.

Дюли

Този плод не е особено предпочитан от жените. Въпреки всичко той показва, че жената, която го предпочита е по-скоро мъжкарана, отколкото дама. Обикновено плодът е предпочитан от феминистките, които имат собствено виждане за интимния живот.

Ананас

Предпочитанията към този плод показват отстъпчивост и сговорчивост в характера на жената. Такава личност е склонна да експериментира и в личния и интимния си живот. Добрият партньор може да постигне задоволителни успехи, защото нищо не би стреснало или възмутило тези нежни създания.

Киви, Манго

Това са чувствителни към потребностите на другия жени. Те рядко действат необмислено или импулсивно. Особено толерантни и отстъпчиви са и в интимния си живот. С не особено силен мъж, могат да постигнат чудеса, благодарение на вродения си усет към топлина и нежност.

Сливи

Това са жени със силна воля, комуто не липсва и известна доза агресивност, ако се наложи. Те са амбициозни и винаги се стремят да доминират над партньора си. Склонни са да експериментират и ако даден мъж не задоволи техните фантазии, скоро си намират нов обект на обожание.

Тиква

Това са жени, които се стремят да решат проблемите без риск и ако е възможно без шум и усложнения. Въпреки твърдостта на плода, който са избрали, те са по-скоро внимателни в отношенията си със силния пол и се подчиняват на максимата: “Няма нищо съвършено”. Склонни са към поощряване на своя партньор и приемат сравнително леко всеки техен “провал”. Все пак те вярват, че любовта е за двама и всичко е в ръцете на двама.

Круша

Жените, които предпочитат този плод най-често са разочаровани от мъжете си, но не горят от желание да експериментират с нов партньор. Те по-скоро приемат, отколкото отхвърлят условностите на секса и вярват, че той е създаден от Твореца единствено за продължаване на поколението. Въпреки всичко това са изключително нежни и внимателни създания, с които можете да изживеете незабравими мигове, стига да достигнете до скритите потребности на тези дами.

Кайсия

Този плод предпочитат по-екстравагантните жени. Те знаят своята цена и се опитват по същия начин да оценят своя партньор. Особено критични към себе си и към другите, на тези дами трудно може да се угоди в интимния живот. Това са дами, които са особено подходящи за мъже-експериментатори, защото те трудно задържат дълга връзка. Въпреки всичко са склонни на почтен семеен живот, стига партньорът им да им предоставя нови предизвикателства в интимния живот.

Диня, Пъпеш

Въпреки, че плодовете се различават помежду си, все пак жените, които са избрали някой от тези плодове са силни личности и обикновено властват над мъжете не само в светския, но и в интимния си живот. По-скоро критични, отколкото отстъпчиви, те изискват всичко от своят партньор. Тези дами или ще ви издигнат или ще ви снижат максимално по време на вашата любовна игра. Внимавайте с тях, защото те могат да са студени като лед, когато не задоволите техните потребности, или да се разгорят като факел, ако все пак налучкате техните чувствителни фибри. И в двата случая, тези дами са по-подходящи за самоуверени и силни мъже.

Нар, Лимон

Обединителното в тези два плода е техния възкисел вкус. Дамите, които ги предпочитат по стечение на обстоятелствата са доста мелодраматични и често изпадат в криза от всеки неуспех или трудност. Предпочитат ги жени, които са свенливи, скромни и не успяват да се отпуснат пред своя партньор. Интимният живот с тези дами прилича по-скоро на игра на криеница, защото едва ли някога партньорът им ще разбере с кого си има работа. Във всеки момент те реагират по-различен начин на ласките или нежностите, но това би трябвало да предизвиква по-голямо желание в партньора. Интимният живот с тях е интересен и разнообразен, стига да имате нервите да издържите на постоянно променящите се настроения на своята партньорка.

Черупчести плодове (бадем, орех, лешник)

Жените, които предпочитат тези плодове, искат да бъдат превземани бавно, но сигурно. Те не оголват току така тялото и душата си. Винаги остава нещо, което е чисто тяхно и трудно човек може да се досети какво е то. Обичат дългата любовна игра с много внимание и нежност. Обичат да бъдат целувани по време на събличане и не позволяват вниманието на партньора да бъде заето с нещо друго, освен със самите тях. Мъжът, който успее да задържи тяхното внимание за повече от 10 минути, може да приеме, че почти е успял да покори тези силни и същевременно раними създания.

www.meridian27.com


Живея в настоящето ....и се радвам на възможностите , които ми предлага !!!!
 
Блокиран3Дата: Вторник, 07.02.2012, 19:31 | Съобщение # 2
Москвич
Група: Блокирани
Съобщения: 311
Статус: Offline
Ти кой плод харесваш ? tongue

София\Горни Лозен/680м.н.в./42.606327°, 23.463299° /
LZ1LPK, A1(Rh-)http://exotic.bg/
 
Блокиран1Дата: Вторник, 07.02.2012, 20:05 | Съобщение # 3
Младши Оратор
Група: Блокирани
Съобщения: 98
Статус: Offline
Тайна ....... wink wink wink wink този тест е само за половинкиииии tongue tongue tongue

Добавено (07.02.2012, 19:05)
---------------------------------------------
намерих и за мъжете, ноооо ще изчакам всеки да напише своя любим плод .....и тогава ,ще ви го пусна ...... happy happy happy


Живея в настоящето ....и се радвам на възможностите , които ми предлага !!!!
 
Блокиран3Дата: Четвъртък, 16.02.2012, 12:15 | Съобщение # 4
Москвич
Група: Блокирани
Съобщения: 311
Статус: Offline
Ето и от мене нещо много любопитно :
http://exoticplants.ovo.bg/load/0-0-0-5-20
А дали е истина всеки сам може да прецени wink


София\Горни Лозен/680м.н.в./42.606327°, 23.463299° /
LZ1LPK, A1(Rh-)http://exotic.bg/


Съобщение редактирано от chicholyubo - Четвъртък, 16.02.2012, 12:22
 
pinokioДата: Петък, 17.08.2012, 17:43 | Съобщение # 5
Трабант
Група: Проверени
Съобщения: 188
Статус: Offline
http://www.obekti.bg/dnes....2-%D0%B D%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE
 
OrdonezДата: Неделя, 09.09.2012, 16:49 | Съобщение # 6
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 3797
Статус: Offline
Ето на какво попаднах в нета , салата , а тези белите кръгчета са сърцевината на Хамеропс Хумилис , хаха , невероятно но факт. Снимката ми е изпратена от моя приятел Стефанос от ХалкидикиТитаник е създаден от професионалисти, а ноевия ковчег от аматьори :)
 
Блокиран1Дата: Понеделник, 10.09.2012, 15:32 | Съобщение # 7
Младши Оратор
Група: Блокирани
Съобщения: 98
Статус: Offline
тц, тц, хората даже ги ядат, а ние тук ......треперим над стръкчетата да не станат зян

Живея в настоящето ....и се радвам на възможностите , които ми предлага !!!!
 
OrdonezДата: Вторник, 06.11.2012, 22:27 | Съобщение # 8
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 3797
Статус: Offline
Разкриха тайната на свещенния тамян

Наричат го Аромата на слънцето, символизиращ вселенската благодат. Става дума за известния на всички църковен тамян - древна благовонна смес, споменавана нееднократно в Стария завет. За нея се говори и в евангелските предания: един от тримата библейски влъхви дарява младенеца Исус Христос със смола в знак на признание на неговото божество, а от нея се изготвя тамян. Според християнските литургични традиции именно споменатото благоухание се разнася по време на всяко богослужение. Учените обърнали внимание, че от древни времена тамянът се е смятал и за лекарство, изцеляващо редица недъзи и болежки.

Провокирани от старите предания, специалистите от Института за химическа физика на Руската академия на науките решиха да разгадаят тайната на тамяна и неговите лечебни свойства, съобщи сп. „Профил”. В многобройните рецепти за приготвяне на Аромата на слънцето винаги присъства смола от дървото от рода Boswellia, което расте в Арабия, Африка и Индия.

„Интересен е фактът, че не съществува официално признат метод за приготвяне на благовонието. Намерихме информация в интернет форумите, където

свещениците споделят своите рецепти

в тях освен смола присъства и цветен прашец”, разказва пред „Профил” ръководителят на изследователската група Сергей Стовбун. За да разберат коя рецепта е истинно библейска и оригинална, руските учени препрочели Стария завет. Каноничният текст гласи: „И каза Господ на Мойсей: намери следните благовонни вещества ­ стакта (или смирна), ониха, ароматен галван (смола) и чист ливан. Вземи от всичко по равни части и направи чиста и свята смес, която пали пред ковчега на откровението в скинията, където аз ще ти се откривам и това ще бъде велика светиня за вас...” Тоест свещеният тамян се състои не от един, а от четири компонента, обясни Стовбун. Пред учените първо стояла задачата да разберат какво именно се крие зад наименованията „стакта”, „ониха” и „ароматен галван” и „чист ливан”.

Основната трудност произтичала от факта, че заради езиковите разминавания и несъответствия в значенията, всяко наименование можело да означава съвършено различни вещества.

„Отне ни цяла година, докато изучим този въпрос, преровихме тонове медицинска литература и древни лекарски записки”, обясниха от Руската академия на науките. В крайна сметка се оказало, че чистият ливан е именно смола от тамяново дърво. Стакта е гръцкото название на благовонната смирна, която тече от стираксовото дърво, срещащо се предимно на Арабския полуостров и в Етиопия. Тя се състои от смола и дървесно лепило, което се появява в прорезите на дървесната кора. Ароматният галван представлявал гранули от застинал млечен сок от стъблата и корените на многолетните растения от семейство Ferula gummosa и Ferula rubricaulis.

Освен в Стария завет галванът се споменава и в египетските папируси. Древните лекари признавали неговите болкоуспокояващи, спазматични и диуретични свойства.

Най-много главоболия на руските физици създало веществото ониха, което в превод от гръцки означава „нокът”. „Проблемът беше в това, че тази дума има няколко тълкувания и ни се наложи да проведем сериозно лингвистично изследване, за да установим единствено вярното”, сподели Сергей Стовбун. Учените достигнали до извода, че ониха е

черупка от спираловидна раковина

на особен вид мекотело, което обитава Червено море. При изготвянето на библейския тамян черупките се стриват в дребен прашец.

Учените взели равни части от четирите компонента и пристъпили към изготвянето на чудодейното благовоние. Всички съставки били доставени от ареалите на техния исторически произход. Получената смес била изпробвана върху животни.

Физиците заразили плъхове с перитонит

и ги разделили на две групи по 10. Първата била окадявана 15 минути с тамяна и 9 от животните оцелели. Гризачите от втората група, която не получила от благовонната смес, умрели до един. Резултатът поразил учените – библейското благоухание се оказало мощен имуномодулатор.

Физиците се заели с разгадаването на чудесните свойства на тамяна. Оказало се, че в нагара от получената смес се съдържат частици, всяка от които с размер един или по-малко микрона. Когато обаче учените разгледали под микроскоп всеки един от компонентите на благовонието, установили, че там няма толкова малки частици. Това означавало, че тайната на лековитото действие на тамяна се крие в неговата рецепта – при смесването на отделните вещества се получавала еднородна маса със съвършено различни свойства. Именно в тях са заложени два фундаментални принципа, обясняващи необикновените качества на тамяна.

Първият принцип е физичният. Според него аерозолите и димът, състоящи се от частици с размер от микрон или по-малко, могат много дълго време (цяло денонощие) да „висят” във въздуха. Така се създава

режим на постоянна инхалация

която има лечебен за организма ефект. Вторият принцип – медико-биологичният, гласи, че споменатите миниатюрни частици притежават способността безпроблемно да проникват в алвеолите на белите дробове, за сравнение по-крупните частици просто се сблъскват със стената на трахеята. Веществата попадат в кръвта именно чрез алвеолите, така че вдишването на свещения тамян е равносилно на венозна инжекция, при която лечебното вещество мигновено започва да действа.

Как в древни времена са получили толкова високотехнологично вещество? Та биологическите свойства на аерозолите със субмикронни размери на частиците бяха открити едва в края на миналия век, а Старият завет е писан между XIII и I век Пр. Хр. Руските учени са категорични, че подборът на компонентите на свещения тамян не е случаен и е дело на хора с непостижими знания в областта на биологията, физиката и химията.


Титаник е създаден от професионалисти, а ноевия ковчег от аматьори :)
 
poj160arДата: Понеделник, 22.04.2013, 22:43 | Съобщение # 9
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2146
Статус: Offline
10 интересни факти за Земята /източник novini.bg/:
Всъщност, Земята не е кръгла.
емята постоянно се променя, обновява и предлага на хората нови чудеса, които да откриват. Ето десет факти за нашата планета, които да ви припомнят колко ни е скъпа:

10. Атмосферата

Много пластове на атмосферата покриват планетата ни, включително мезосферата, йоносферата, екзосферата и термосферата, но тропосферата е най-близко до земята. Тя поддържа живота ни и е само на 16 км височина.

9. Пустини

Вярвате или не, повечето от пустините на земята не са съставени само от пясък. По-голямата част (около 85%) от тях са скали и дребен чакъл. Най-голямата пустиня (Сахара), която е 1/3 от площта на Африка (и непрестанно расте) би запълнила континенталната част на САЩ.

8. Голямото синьо топче

Всъщност, Земята не е кръгла. Нейната форма е класифицирана като "сплескан сфероид”, което означава, че тя е леко плоска в двата полюса.

7. Солени океани

Ако можехте да изпарите водата от всички океани и да разпръснете останалата сол по цялата земна повърхност, щяхте да получите един огромен и покриващ всичко слой, с приблизителна дебелина 15,000 см.

6. Езера и морета

Най-голямото вътрешно море, (понякога наричано езеро), е Каспийско море, което се намира на границите между Иран и Русия. Общата му площ възлиза на 371 000 кв. км. В северната си част дълбочината достига до 22 м, а в южната до 1025 м.

5. Планини

Андите, намиращи се в Южна Америка са най-дългата планинска верига на света. Втората по-дължина са Скалистите планини, трети са Хималаите, а четвърта: Голямата вододелна планина в Австралия.

4. В дълбоки води

Най-дълбокото езеро в света (и най-голям природен резервоар на прясна вода) е на територията на бившия СССР. Това е езерото Байкал, което има максимална дълбочина 1642 м.

3. Трусове

Земетресенията могат да бъдат катастрофални и разрушителни. Много от тях всяка година са смъртоносни. В годината има около 1,000,000 труса, но повечето от тях дори не биват регистрирани.

2. Топло, топло

Повечето хора вярват, че Мъртвата Долина в Калифорния, САЩ е най-горещото място на Земята. Е, от време на време е. Но най-високата температура е регистрирана в АФрика, Либия. Температурата на 13 септември 1922 г. е достигнала до 57,8°C. Горещичко, нали?

1. Звезден прах

Според американски експерти по геологическите изследвания всяка година, посредством дъждове, на земята падат грубо 1,000 тона космически прашинки.

П.П.: Завършваме с един мотивиращ и усмихващ цитат от персийския поет Джелаледин Руми:

И след толкова много години Слънцето все още не е казало на Земята: "Ти ме притежаваш".
Вижте какво се случва с подобна любов.
Тя огрява небето.

My WebPage

Добавено (22.04.2013, 22:43)
---------------------------------------------
Дали това може да се случи? Нибиру 2032 - Краят на света ... surprised

My WebPage


Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!

Съобщение редактирано от poj160ar - Понеделник, 22.04.2013, 21:48
 
sijeДата: Понеделник, 22.04.2013, 22:46 | Съобщение # 10
Балканче
Група: Проверени
Съобщения: 6
Статус: Offline
След нас и потоп.

Мнението е редактирано, опитай се да пишеш на кирилица в противен случай ще се наложи да трием мнения. Успех
 
poj160arДата: Вторник, 23.04.2013, 20:22 | Съобщение # 11
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2146
Статус: Offline
Уважаеми съфорумци, моля пишете само на кирилица, прочетете правилата на сайта: surprised

My WebPage

Добавено (23.04.2013, 20:22)
---------------------------------------------
Животът се е зародил преди появата на Земята cool /източник - http://inews.bg/ :

Поне така твърдят учените:

Американски учени изчислиха, че животът се е зародил преди 10 милиарда години и е предшествал появата на Земята преди 4,5 милиарда години, пише Daily Mail, цитиран от БТА.

Алексей Шаров от Националния институт за дълголетие в Балтимор и Ричард Гордън от Океанската лаборатория във Флорида решили да приложат компютърния закон на Мур при еволюцията на биологичните видове. Според правилото на Гордън Мур компютърната памет се развива експоненциално, като на всеки две години броят на транзисторите в чиповете на интегралните схеми се удвоява.

Ако приложим закона на Мур и се върнем назад във времето, ще стигнем до началото на 60-те години, когато е бил създаден първият микрочип.

Генетиците Шаров и Мур заместили транзисторите с нуклеотиди, градивните части на ДНК и РНК, а интегралните схеми - с генетичен материал. При направените изчисления те достигнали до извода, че животът се е зародил преди около 9,7 милиарда години, като точността се колебае плюс- минус 2,5 милиарда години.

Учените установили, че толкова време е било нужно да се върнат назад във времето, за да се стигне до първата базова двойка на "градивния материал". А това във всички случаи е преди появата на Земята, която се е оформила преди 4,5 милиарда години.

Резултатите от изчисленията на Шарков и Гордън подкрепят теорията за панспермията, според която животът се е зародил извън Слънчевата система и е бил пренесен на Земята след сблъсък с отломки от други планети и астероиди.

Носителите му са така наречените екстремофили, първични организми, способни да оцелеят при екстремните условия на космическото пътешествие и сблъсък с друг астрономически обект. Когато намерят добри условия за развитие, бактериите-екстремофили стават активни и с тях започва процесът на еволюцията.

Американските учени признават, че техните изчисления, публикувани в онлайн изданието Arxiv.com., са само теоретични.

Но по думите на Шаров "съществува 99 на сто вероятност анализът ни да е точен и животът да се е зародил преди появата на Земята.

Останалият 1% го оставяме като резерва, ако не сме взели предвид някакъв съществен фактор, който ни се е изплъзнал".


Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!
 
OrdonezДата: Сряда, 01.05.2013, 18:34 | Съобщение # 12
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 3797
Статус: Offline
Някой с испански ако може да помогне, мисля , че това ще е полезно за всички ни, най вече какво е съдържанието на бутилката (течността)Титаник е създаден от професионалисти, а ноевия ковчег от аматьори :)
 
poj160arДата: Четвъртък, 02.05.2013, 18:41 | Съобщение # 13
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2146
Статус: Offline
smile Здрасти Гога и аз бях малко невеж, но колегата Pistolero преди време ми помогна за превода - значи виждаш отдолу "СС", натискаш на него, след което кликваш на "Translate" и маркираш български език и ..... воала, приятелю, вече имаме превод на бг.

Добавено (02.05.2013, 17:13)
---------------------------------------------
Разказва се за примамка за унищожаване на комари ... 200 милилитра вода и 50 грама захар и някакво черно пакетче, закупено заедно с бутилката от някакъв супермаркет ... разрязва се бутилката на две, като се използва долната част и не се изхвърля горната ... топла вода смесена с кафява захар за по - добро размедване, след което се добавя останалата студена вода, добавя се маята без да се разбърква, като по този начин се отделя въглероден диоксид. След това горната част от бутилката се поставя с гърлото надолу в долната част от бутилката и по този начин се получава капан за "гадините". Предполагам, че ще важи и за мухите. biggrin Накрая се покрива отстрани /обвива/ с някаква черна материя и се поставя в някой ъгъл на стаята. След 2 седмици ще видите колко много комари сас се хванали в капана и са умряли.

И това е интересно:
My WebPage

Добавено (02.05.2013, 18:41)
---------------------------------------------
smile Ето още едно подобно видеоматериалче:
My WebPage


Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!

Съобщение редактирано от poj160ar - Четвъртък, 02.05.2013, 17:23
 
poj160arДата: Четвъртък, 18.07.2013, 23:30 | Съобщение # 14
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2146
Статус: Offline
Снимки на мутирали зеленчуци след аварията във "Фукушима" обикалят Азия

Не е ясно дали става въпрос за измама или наистина бедствието е основната причина за деформациите. Последиците на аварията в японската АЕЦ „Фукушима” отпреди две години изглежда, са намерили път и до хранителната верига, след като редица странни фотографии започнаха да се появяват в мрежата, показвайки на пръв поглед мутирали зеленчуци, пише електронното издание на британския таблоид „Дейли Мейл”.
Южнокорейски уебсайт се е заел със задачата да събира и публикува снимки на цветя, плодове и зеленчуци, покрити с деформации и изкривявания.
Регионът, от които произхождат зеленчуците, не е обявен официално, не е ясно дали не става въпрос за измама или дали наистина бедствието във „Фукушима” е основната причина за деформациите.

Ето и снимков материал:

Прикачвания: 6562311.jpg(42Kb) · 0633434.jpg(31Kb) · 8612433.jpg(31Kb) · 1166673.jpg(38Kb) · 7866400.jpg(57Kb) · 2900574.jpg(51Kb) · 1226140.jpg(44Kb) · 0152670.jpg(32Kb) · 2506296.jpg(41Kb) · 9092020.jpg(37Kb)


Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!
 
poj160arДата: Четвъртък, 18.07.2013, 23:30 | Съобщение # 15
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2146
Статус: Offline
...
Прикачвания: 9250271.jpg(38Kb)


Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!
 
Форум Екзотик Плантс България » ФОРУМЕН ОФТОПИК » Отворено денонощно за скучаещи : » Може и да е истина?? (любопитни находки отнета)
Страница 1 от 41234»
Търси: