Сортове портокали в нашия онлайн магазин за сезон 2012-2013 - Форум Екзотик Плантс България
Събота, 22.07.2017, 05:49
Добре дошли Гост | RSS

Форум - Екзотик Плантс България

[ НОВИ МНЕНИЯ · СЪФОРУМЦИ · Правила на форума · ТЪРСАЧКА · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум Екзотик Плантс България » ПЛОДНИ РАСТЕНИЯ - СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ И УМЕРЕН КЛИМАТ » ЦИТРУСИ - CITRUS » Сортове портокали в нашия онлайн магазин за сезон 2012-2013
Сортове портокали в нашия онлайн магазин за сезон 2012-2013
OrdonezДата: Понеделник, 05.11.2012, 15:54 | Съобщение # 1
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 3803
Статус: Offline
VALENCIA:Късен сорт портокал с голямо съдържание на сок, почти без семки, сладко кисел вкус.


NAVALINA: Ранен сорт портокал, зрее края на омктомври, началото на ноември, изключително сладък вкус, но не толкова сочен. Без семки.


NEWHALL: Не се реазличава от Навалината, но зрее седмица по рано, дървото се характеризира със силен разтеж.


WASHINGTON NAVEL- MERLIN: Силно продуктивен сорт, зрее в началото на ноември. Плодовете имат свойството да се запазват дълго време на дървото без да капят.


LANE LATE: Късен сорт портокал, силно и продуктивно дърво, не понася застудявания под -4С. По вкусови показатели наподобява Мерлин


NAVEL LATE: Късен сорт с изключително качество на плодовия вкус, не понася студове под -4С, наподобява Навалината


SALUSTIANA: Средно едри плодове, характеризира се с дълго събиращата се реколта, започва от началото на ноември и приключва до месец март.


PIGMENTED ORANGES:
Moro: Червен портокал, реколтата се прибира от декември докрая на януари, обикновенно се използва за фреп коктейли, не особено вкусен.


Tarocco:Много едри плодове с добро качество, реколтата се прибира през февруари. Най високо съдържание на фибри и Витамин Ц от който и да е друг портокал.


Goyritsis: Средно едри плодове с много добро качество на месото, сладки, имат навика да се задържат на дървото дълго време без да капят


Титаник е създаден от професионалисти, а ноевия ковчег от аматьори :)
 
OrdonezДата: Вторник, 06.11.2012, 17:07 | Съобщение # 2
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 3803
Статус: Offline
Пристигна офертата от колегите ни и преди да поръчаме количествата качваме тук размерите на растенията за да ги обсъдим взаимно.

Размери на плододаващи растения портокали в найлонови контейнери цената за растение е 10 евро или 20 лв без ДДС. Растенията ще можете да закупите както от онлайн магазина ни, така и на место от нас.Размери на възрастни растения портокали в пластмасови контейнери, цената на растение е 26 евро без ДДС. Растенията ще можете да закупите както от онлайн магазина ни , така и на место от нас.Титаник е създаден от професионалисти, а ноевия ковчег от аматьори :)
 
Форум Екзотик Плантс България » ПЛОДНИ РАСТЕНИЯ - СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ И УМЕРЕН КЛИМАТ » ЦИТРУСИ - CITRUS » Сортове портокали в нашия онлайн магазин за сезон 2012-2013
Страница 1 от 11
Търси: