Тема за представяне - Форум Екзотик Плантс България
Петък, 28.07.2017, 07:38
Добре дошли Гост | RSS

Форум - Екзотик Плантс България

[ НОВИ МНЕНИЯ · СЪФОРУМЦИ · Правила на форума · ТЪРСАЧКА · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум Екзотик Плантс България » ФОРУМЕН ОФТОПИК » Персонални колекции на участниците във форума » Тема за представяне (По идея на Гого в клюкарника за да не се бъркат половете)
Тема за представяне
reimbrantДата: Понеделник, 27.01.2014, 13:00 | Съобщение # 1
Трабант
Група: Проверени
Съобщения: 141
Статус: Offline
Мисля че е добра идея който има желание от съфорумниците,и най вече новодошлите да кажат по някоя тема за себе си,един вид запознаване и опознанство. и аз поемам идеята да направя тази тема и хем ще си станем по близки.Мисля че на мен ми е ред пък и ми се падада поведа хорото както се казва .Споздрав и почит Райчо Енчев

Добавено (27.01.2014, 12:00)
---------------------------------------------
Здравеите скъпи колеги съфорумници.Казвамсе Райчо Енчев.от гр.Карлово съм градът на Левски с което много се гордея На 50 години съмно по душа и тяло поне на 40/в кръга на майтапа/Имам Страхотна жена която и се чудя как ме търпи с моите хобита.Имам двама страхотни сина,които за съжаление политиците ни добри ги изгониха в чужбина далеч от нас,но аз съм на този принцип всяко зло за добро.Със съпругата сме запалени цветари ,ама аз маиче повече като ме види че влизам в цветарски магазин и и причернява,знае че ще и фалирам месеца с това влизане,напролет като почнем да бъркаме почвата за цветятя май май един самосвал кажи речи smile .Това в кръга на шегата.Имам наи прекрасната работа на света/е все още де като гледам как се разпада държавата/Работя към един ВЕЦ или ВЕЦ Левски намира се точно до Големият водопад Сучурум/падаща вода в превод/аз съм на едно от звената на веца високо в планината на 750 метра надморска.Имам едно изкуствено езеро страхотна гора и сам с себе си.Работя 4 денонощия и после почивам 8.така че имам много свободно време за всичко,с една дума щастлив човек


За да победи злото,е необходимо само едно нещо-добрите хора да не правят нищо
 
reimbrantДата: Понеделник, 27.01.2014, 13:36 | Съобщение # 2
Трабант
Група: Проверени
Съобщения: 141
Статус: Offline

Добавено (27.01.2014, 12:36)
---------------------------------------------
Град Карлово е под замръзнало море а средна гора е като острови

Прикачвания: 3898550.jpg(22Kb) · 3787244.jpg(30Kb) · 0185606.jpg(36Kb) · 1741138.jpg(64Kb) · 0462283.jpg(71Kb)


За да победи злото,е необходимо само едно нещо-добрите хора да не правят нищо
 
reimbrantДата: Понеделник, 27.01.2014, 14:31 | Съобщение # 3
Трабант
Група: Проверени
Съобщения: 141
Статус: Offline

Добавено (27.01.2014, 13:05)
---------------------------------------------
Запалих се по градинарството от много одавна преди 20 и повече години имам си вилно място декар и половина и съм го насвяткал до горе с разнообразни разтения и дървета и понеже съм Райчо и градината е разнообразна съм я кръстил райската градина на Райчо.Но сега благодарение че съм попаднал в този прекрасен сайт на този уникален човек Гого Георгиев ,ще я донасвяткам до тавана и с екзотики /според възможностите ми естествено и финансови и като място до колкото позволява/Каня всеки от форума който минава през града на Левски да ми дойде на гости хем обмяна на опит хем запознанства,хем приятно изкарване с приятни хора,но по добре е с предварително обаждане за да съм в града а не на работа в балкана наптимер .за това оставям телефон за връзка и скайповете ми там е по удобно и по евтино да си споделяме по обширно без да се притесняваме че ще ни набъбне телефонната ни сметка. тел.0878894259 скайп в града вечер предимно raychoenchev и когато съм на работа с лаптопа там ми e reimbrant

Добавено (27.01.2014, 13:31)
---------------------------------------------
На времето съдбата ме събра с добри хора ,приятели които се занимаваха с природосъобразен начин на живот и така тръгнаха нещата с плодове и зеленчуци и по добре пък ако и ти си ги произведеш имахме вилно място после купих съседното и то стана голямо и като се почна сади дървета присаждай хубави сортове/според това какво е имало тогава/и в един момент се усетих че бая съм попрекалил с нещата и за това от няколко години даже и излизам на пазара и продавам и плодове иначе трябва да се хвърлят. от 20 и кусур години съм и вегетариянеци не лапвам дори и риба,в началото беше за здравословен начин,после надделя чувството в мен за хуманноста спрямо нашите приятели земляните/животните/така ги наричам защото и те са земляни като нас.Е има и кориози като тази снимка с балканските пъстърви където ги държа ,бяха обречени завалииките трябваше да правя ремонт на едно съоръжение и те останаха на сухо горките,затова пък колегите намазаха,друг кориоз при мен е че сега правя готино голямо барбекю на вилата а аз самият не ям месо,е за мене ще са печените зеленчуци.Ще пусна и някои мои снимки за да ме видите ,да не си помислите че съм двойник на мистър Бийн,понеже само с Гого сме се виждали очи с очи.пробвах да сложа моя снимка за аватар но авно иска с някоя програма да ги намаля анещо не ми се отдават тези науки с програмите

Прикачвания: 9051089.jpg(39Kb) · 5903848.jpg(31Kb) · 8813755.jpg(72Kb) · 7855832.jpg(110Kb) · 1422621.jpg(74Kb)


За да победи злото,е необходимо само едно нещо-добрите хора да не правят нищо
 
reimbrantДата: Понеделник, 27.01.2014, 14:45 | Съобщение # 4
Трабант
Група: Проверени
Съобщения: 141
Статус: Offline
Прикачвания: 4975366.jpg(78Kb) · 4226549.jpg(11Kb) · 2038778.jpg(10Kb)


За да победи злото,е необходимо само едно нещо-добрите хора да не правят нищо
 
wrongdreamerДата: Събота, 01.11.2014, 13:22 | Съобщение # 5
Лада
Група: Проверени
Съобщения: 904
Статус: Offline
Не зная къде да пиша за това което си мисля и избрах тук да е.
Та иде реч за Георги Благов от нашия форум. На пролет се видяхме и аз изказах възхишение от неговите растения. По конкретно от гроздето и ягодоплодните му. На снимки с отлично качество и съпоставки за размер и сорт, той постига невиждани / от мен / размери при ягодоплодните.
Та той тогава спомена, че ще ми прати материал, при подходящо време. Аз бях забравил за случката, когато получих обаждане от него на 31 октомври.
Каза, че ми праща обещаните растения / които се оказаха 4-5 пъти повече от очакваните / и същата вечер негов роднина ме намери на работното ми място и ми ги предаде в отлично състояние. Трябва да спомена и голямата бутилка домашно бяло вино / запомнил е, че пия главно бяло /.
В такива моменти човек не знае какво да каже. То с този дефицит на нормални човешки взаимоотношения, когато ти се случи нещо такова не можеш да се начудиш. Мислех си, че честните, трудолюбиви хора, държащи на ЧЕСТ, ДОСТОИНСТВО и другите благородни качества, са поизчезнали.
Има ги господа и дами!
Предлагам на всички, когато има подобни прояви на човечност, да ги отбелязват по подходящ начин.
Те не го правят заради похвалите, но поне това заслужават.
БЛАГОДАРЯ ТИ ЖОРЕ, ЗА ОТНОШЕНИЕТО !
WRONG DREAMER applause hippy pray


Не можеш да разбудиш човек, който се преструва, че спи.
 
OrdonezДата: Събота, 01.11.2014, 17:01 | Съобщение # 6
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 3803
Статус: Offline
Георги Благов поддържа връзка с нашия голям приятел и съфорумец, който разбира се не пише във форума, поради лично решение, взето много отдавна, преди години, да не пише в абсолютно никакви форуми д-р Петър Петров. Та Георги Благов са ходили с Петров преди две седмици , три в Кресна и са посетили едно чудесно местенце. Тези хора имат много да разказват. Георги Благов и Петър Петров са чудесни и истински приятели, за които си струва да се говори. Благодарим ви , за възможността да ви познаваме.
ПС: Аз пък искам да използвам трибуната , да благодаря на д-р Петров за това че вече толкова години не сме спирали да се чуваме ежедневно, въпреки разстоянието от 3 000 км , което ни дели .


Титаник е създаден от професионалисти, а ноевия ковчег от аматьори :)
 
poj160arДата: Неделя, 02.11.2014, 18:29 | Съобщение # 7
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2153
Статус: Offline
„Нека този, който е дал, мълчи; да говори този, който е получил.“ cool

Мигел де Сервантес


Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!
 
ivobogДата: Вторник, 24.03.2015, 21:32 | Съобщение # 8
Симсон
Група: Проверени
Съобщения: 73
Статус: Offline
Започнах представянето си в темата за кивито и реших да продължа тук. Казвам се Ивайло Богомилов, родом от Перник, живеещ в София, градинарстващ в село Ваксево, Кюстендилско. В търсене на селска къща, след обиколка в Софийско, Пернишко, стигнахме до Кюстендилско.
В началото (преди градинарството, миналия век) започнах с делтапланеризъм, минах през планинарството, върнах се на парапланеризма, станах съдия по парапланеризъм целно кацане, обиколих доста страни, покрай хобито си и накрая кацнах в село Ваксево. Там открих че ме влече селският живот. Оставям мобилният, часовника и се отдавам на живота в градината. Не, че ми стига съботно-неделният интервал, но почиката ми е пълна, забравям всичко. Напоследък се отказах и от съдийството, пълното удоволствие откривам в градинарството и овощарството. На 2 декара не можеш да се развихриш много, но за уикенда и това е много. Обичам да експериментирам със всичко, храна, напитки (личи си ми), растения и т.н.
Опитах с черупкови (че по-лесно се съхраняват): лешници, пекан, бадеми, стар орех, минах през райски ябълки, нар, смокини, кивита, акебия, лози, малини, къпини, тайберита, немско/цариградско грозде, касис, степни вишни, майски боровинки и т.н. Традиционните овошки не ги споменавам. Опитите са ми с променлив успех, едни не стават, други не чак толкова.
Открих тази група преди няколко месеца и разбрах, че има хора отдадени на екзотиката и новите неща.
Благодаря!
applause
 
wrongdreamerДата: Вторник, 24.03.2015, 22:45 | Съобщение # 9
Лада
Група: Проверени
Съобщения: 904
Статус: Offline
WELCOME HOME !
wine


Не можеш да разбудиш човек, който се преструва, че спи.
 
poj160arДата: Вторник, 24.03.2015, 22:50 | Съобщение # 10
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2153
Статус: Offline
ivobog, applause good Добре дошъл при нас! радваме се, че имаме ново попълнение. При нужда питай, не се притеснявай! С радост всички ще се отзовем!!! smile

Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!
 
wrongdreamerДата: Събота, 28.03.2015, 10:18 | Съобщение # 11
Лада
Група: Проверени
Съобщения: 904
Статус: Offline
Аз като не съм се представял тук, да не вземе някой да ми обърка пола ?
Щото той и сам си е доста объркан.
Напоследък ме терзаят колебания.
happy surprised hello


Не можеш да разбудиш човек, който се преструва, че спи.
 
poj160arДата: Събота, 28.03.2015, 18:13 | Съобщение # 12
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 2153
Статус: Offline
wrongdreamer, happy wacko

Здравейте, приятели, пожелавам Ви много щастие, любов, здраве и бъдещи успехи!!!
 
Форум Екзотик Плантс България » ФОРУМЕН ОФТОПИК » Персонални колекции на участниците във форума » Тема за представяне (По идея на Гого в клюкарника за да не се бъркат половете)
Страница 1 от 11
Търси: