Правила касаещи проверените потребители ! - Форум Екзотик Плантс България
Четвъртък, 29.06.2017, 01:48
Добре дошли Гост | RSS

Форум - Екзотик Плантс България

[ НОВИ МНЕНИЯ · СЪФОРУМЦИ · Правила на форума · ТЪРСАЧКА · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум Екзотик Плантс България » ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА !!! » ОСНОВНИ ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА » Правила касаещи проверените потребители ! (Важно да се прочете !)
Правила касаещи проверените потребители !
OrdonezДата: Събота, 20.04.2013, 00:13 | Съобщение # 1
Лексус
Група: Администратори
Съобщения: 3797
Статус: Offline
Правила на форум Екзотик Плантс България

Правилата са създадени от хората за да служат на същите тях, нарушаването им обикновенно води до нежелани последствия. В този форум , никога не е имало правила , поне от създаването си в края на 2011 година.
От днес 30 декември 2014 година, налагаме няколко правила, които трябва да следват новите потребители.
1. Всеки ново регистриран потребител , задължително минава през темата "Представете се " http://exoticplants.ovo.bg/forum/10-337-1
2. Ние сме едно семейство на лудите глави, които обичаме природата и по конкретно флората, и поради тази причина се уважаваме като братя и сестри. Тук не се толерират обиди, намеци или каквито и да са негативни изказвания за съфорумци, има си клюкарски форум на палм център, там имате по голяма свобода да се развихрите и да се правите на остроумни. Следователно уважението един към друг е на първо място.

3. Админа блокира потребител ( съфорумник ) при следните ситуации.

3.1. Неактивност ( непосещаемост на форума повече от 100 дни )
3.2. Неактивност отностно темите и постовете. Съфорумци, които имат по малко от един три поста месечно ще бъдат блокирани.
3.3. Новите потребители имат срок от 15 дни от датата си на регистриране да пишат в темите , като месечния минимум важи и за тях.
3.4. Всеки потребител, който не си сложи актуален аватар със снимка в срок от един месец от регистрацията си, също ще бъде изтрит от системата ни.

Поне за сега, строги правила няма, единственото нещо към което се стремим е да създадем трайно общество на ценителите на редки растения . Едно от най важните правила във форума е да се спазва култура на писане, да не се нагрубяваме един друг, да не се използват цинизми и други подмятания. Всеки който си позволи да обижда публично потребител във форума или в чата ще бъде последван с БАН за вечни времена. Всеки новорегистриран потребител в срок 1 до 24 часа ще бъде проверен по IP адрес и ще бъде одобрен или не. Комуникацията е най важната, както и информацията. Ако искате да създадете нови раздели просто ми пишете на лични. Създаването на нови теми и предлагането ни на качествена информация се приема с овации.
Благодарим ви , че ни отделяте от малкото ви ценно време.
Бъдете щастливи.


Титаник е създаден от професионалисти, а ноевия ковчег от аматьори :)
 
Форум Екзотик Плантс България » ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА !!! » ОСНОВНИ ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА » Правила касаещи проверените потребители ! (Важно да се прочете !)
Страница 1 от 11
Търси: